Her er svaret

Et grafisk bureau, et reklamebureau; der findes mange af dem og de fleste af dem tilbyder de samme ydelser, som vi kan tilbyde.

Når man besøger deres websider, er de også stort set ens. 
De beskriver i rosende toner alt det, som det konkrete bureau kan hjælpe med. Nemlig alt fra visitkort over store TV kampagner, flotte webshops og den totale branding af de største firmaer.

De præsenterer også deres gode referencer i form af billeder, kundelogoer og sågar gode udtalelser, der er “bund ærlige” og øjensynligt kommer fra deres mest tilfredse kunder.

Som reklamebureau kunne GRAFIK og WEB have fremstillet en tilsvarende hjemmeside. Vi kunne have spurgt de af vores kunder som synes bedst om os, om de ville komme med en anbefaling. Vi kunne måske endda få dem til at godkende en, vi selv skrev.

På en anden side ville vi opremse alle de grafiske opgaver et bureau skal kunne klare, og vise nogle gengivelser af tidligere opgaver. Den side som omhandler hjemmesider og webshops, altså den side vi kalder WEB, kunne afspille klip fra forskellige websider, vi har leveret til vores kunder. 

Vi ville i korrekte tekstlængder fortælle dig, hvordan du bedst brander din virksomhed og, hvor vigtigt det er, at du finder den bedste samarbejdspartner til at hjælpe med opgaven.
OSV OSV

Men vi regner med, at du er klar over, hvorfor du leder efter et bureau til at hjælpe dig. Og i øvrigt også ved,hvad et bureau kan!
Derfor har vi – modsat alle andre – valgt, at vise en lille, men flot webside, der er bygget på en færdig skabelon (gratis) med flotte billeder som blikfang.
Ja, det er rigtigt nok dyr og vi er alt andet end dyr. Faktisk ligger vores regninger til den billige side.
Men billederne er jo bare blikfang.

Tekstmæssigt fortæller vi dig helt kort, at vi kan hjælpe med grafiske opgaver på tryk og digitalt.
Og så beskriver vi desuden, hvordan vores arbejdsform er.

Til slut opfordrer vi dig til at række ud. Send os en mail info@grafikogweb.dk eller ring 69 16 15 12.
Lad os tage den snak, som afgør, om vi fremadrettet skal arbejde sammen om dine grafiske opgaver. 

Det skulle glæde mig, at høre fra dig!

De bedste hilsner

Sanne Maach, direktør